Data Deletion Instructions
Pokud jste se přihlásili do aplikace ÚčtoKrab prostřednictvím Facebooku a chcete, abychom smazali vaše údaje, máte následující možnosti:
Kontaktujte nás e-mailem na adrese uvedené v aplikaci s předmětem „Žádost o smazání dat" a uveďte e-mailovou adresu svého účtu. Vaše data budou smazána do 30 dnů.
Přístup aplikace ÚčtoKrab můžete odebrat přímo v nastavení Facebooku:
Po odebrání aplikace smažeme veškeré údaje spojené s vaším Facebook účtem.
Data budou smazána do 30 dnů od obdržení žádosti. Po smazání nejsou data obnovitelná.